Máte dotazy ohledně chystaných akcí? Máte zájem o pronájem prostor?

Poutníci

Druh akce: Koncert
Žánr: Bluegrass, country
Pořádá Kultura Solnice s.r.o.

Hudební skupina Poutníci, která v roce 2020 slavila 50 let od svého vzniku, jezdí v současnosti s pořadem jenž se jmenuje ,,Přes 50 let v country“.  

Tento pořad odehraje kapela s bendžistou Petrem Voštou, zpěvákem Jakubem Bílým. To jsou ti mladší současní Poutníci. Ti starší současníci jsou Jan Máca, mandolína a zpěv a Jiří Pola – Karas, hráč na elektrický kontrabas, zpěvák a kapelník.

Soubor vydal za dobu svojí činnosti 16 CD nebo LP, poslední nosič si kapela produkovala sama a jmenuje se „Stíny na střechách“.

Toto CD je složené z novinek, jenž napsali sami současní poutničtí hudebníci. Jedinou výjimkou, co se týče dlouhověkosti, je úvodní píseň, podle které se deska jmenuje. Texty k většině těch nových skladeb napsal textař z Trutnova – David Konopáč

Také v roce 2022 se skupina bude snažit odehrát opět co nejvíce vystoupení, jak v Česku tak i na Slovensku či v jiné zahraniční zemi.

Program poutnického vystoupení je tvořen z písní ze zmíněného CD, ale hlavně z poutnických hitů, které se jmenují Panenka, Pojďme se napít, Hotel Hillary a řadou dalších, dnes už se dá říct zlidovělých kusů. A právě tyto  na vás budou čekat během koncertu Poutníků  s názvem „Přes 50 let v country“.

Další Nejbližší akce

Bratři Ebenové

06.11.2024

Bratři Ebenové

Bratři Ebenové – kapela tří bratří Ebenových (Marek, Kryštof, David) a dalších předních českých hudebníků (Pavel Skála, Jaromír Honzák a Jiří Zelenka).

Detail akce

TECHTLE MECHTLE travesti revue

30.01.2025

TECHTLE MECHTLE travesti revue

All inclusive Bibione - letní komedie, na téma manželství po 30ti letech a první dovolené u moře.

Detail akce

Přehled všech akcí

Zpět nahoru